Jonas Carlsson har arbetat 15 år som kiropraktor. Han är mycket engagerad och kunnig, med bred kompetens från att behandla allt från spädbarn till äldre, ryggskott till idrottsskador. Jonas har en kiropraktorexamen från Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England, som anses vara en av världens främsta kiropraktorutbildningar.

Efter sina fem år av studier och sitt första år som legitimerad kiropraktor, tog han över en klinik i Dorset (England), som han byggde upp och utvidgade under de följande fem åren. Den kom att bli en mycket omtyckt och framgångsrik familjepraktik. Samtidigt arbetade Jonas på Back in Balance kiropraktorklinik, välkänd för behandling av spädbarn och barn, där han fördjupade sina kunskaper om just behandling av barn. Utöver sitt arbete som kiropraktor läser Jonas även till internationell certifierad sportkiropraktor vid International Federation of Sports Chiropractic/Federation Internationale de Chiropratique du Sport (FICS). Som den trogne idrottsfanatiker han är förstår han bättre än de flesta vikten av att ha maximal konditionsnivå och prestationsförmåga. Jonas är född och uppvuxen i Stockholm och valde efter elva år i England att återvända till Sverige och är sedan 2007 verksam på Kiropraktorcentrum.

Jonas lever också ett aktivt familjeliv tillsammans med Lisa Ann och de tre barnen Ceilah, Tristan och Lorcan. Den värme och närhet som finns i familjen präglar också bemötandet och atmosfären på kliniken.

"Ödmjukhet ska stå i centrum för kropp, själ och hälsa."