• Öppettider
  Måndag - Fredag
  08.00 – 17.00
  Måndag - Fredag
  08.00 – 16.30

 • Akuttider

  Vi har dagliga akuttider för både kroniska och akuta besvär. Söker du efter en kiropraktor i Göteborg, kontakta oss på KiropraktorCentrum.

  Boka tid: 031 – 711 66 00

 • Kontakt
  Kungsgatan 12, 411 19 Göteborg
  031-711 66 00
  031@kiropraktorcentrum.com

Tinker, som mäter 157 centimeter över manken, är ett fullblod och före detta tävlingshäst som deltagit i mer än 50-talet tävlingar. Tinker har fått tre föl och sedan pensionerats från tävlande och används nu som ridhäst. Noterbart var att hennes bäcken var mycket ojämnt, hon kastade med huvudet, hennes rygg var öm och svag och hon hade en märkligt sätt att röra sina framben.

När Lisa Ann behandlat henne kiropraktiskt första gången märktes en omedelbar förbättring och nu lägger man inte längre märke till att Tinker har ett annorlunda rörelsemönster. Hennes bäcken har balanserats upp och ser jämt ut. En del andra justeringar gjordes och man kan se hur hennes överlinje börjar ta form. Tinker ser nu bättre och starkare ut än än jag någonsin sett henne, trots att hon fortfarande har sin föl- och gräsmage kvar!

George är en korsning mellan fullblod och Welsh och 159 centimeter hög. Han blev inte hanterad av människor förrän han blivit lite äldre och fick så att säga en sen start. Han hade inte blivit riktigt skolad förrän jag fick honom vid 7 års ålder och var inte den snällaste hästen att hantera. Jag hade alltid vetat att han hade problem med sina öron och högst uppe på huvudet. Han ville inte att man rörde honom där och hade också svårt att gå med huvudet böjt i form. De kiropraktorer som jag tidigare anlitat hade identifierat problemet men inte kunnat kurera det. Lisa Ann både identifierade och korrigerade Geoges problem och nu fungerar han mycket bra. Han är också en mycket lyckligare och gladare häst.

Tinker, 16 år, och Georg 14 år, har har dragit stor nytta av Lisa Anns behandlingar. Det har blivit markanta förbättringar i deras allmänna välbefinnande, beteende, sundhet, rörelser och utseende. Jag har tidigare anlitat flera hästkiropraktorer under årens lopp och men aldrig sett sådana fantastiska resultat som efter Lisa Anns behandlingar av mina hästar. Jag rekommenderar henne varmt och kan kontaktas via e-post eller telefon för referenser. Lisa Ann har mina kontaktuppgifter.
Jag är ledsen att Lisa Ann flyttar till Sverige men hoppas att hon kommer tillbaka för att besöka oss i England och behandla våra hästar.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button