Det finns nästan lika många anledningar till att man väljer kiropraktorbehandling som det finns kiropraktorpatienter. Vad är just din anledning till att få behandling? Är det...

Kiropraktorbehandling
  • Akut smärtlindring?
  • Förebyggande kiropraktorbehandling?
  • För att bättre kunna utöva en idrott?
  • För att få en förbättrad hållning?
  • Eller är det för allmänt välbefinnande?

Målet med din behandling är en förutsättning för att du och din kiropraktor tillsammans ska nå de resultat du är ute efter.

Kiropraktik som smärtlindring
Åttio procent av förstagångsbesökarna på KiropraktorCentrum söker oss för någon form av smärtlindring. Kiropraktik har visat sig vara en otroligt effektiv behandlingsmetod för just smärta. Nästan alla som söker för att få hjälp mot smärta får smärtlindring på bara några få behandlingar.

Förebyggande kiropraktisk behandling
De flesta av våra patienter som tidigare behandlats för ryggskott och nackspärr väljer att fortsätta med behandling på KiropraktorCentrum, fast nu som förebyggande behandling. Även i detta sammanhang fungerar kiropraktik alldeles ypperligt. Istället för att få regelbundna akuta ryggbesvär, så motar man Olle i grind med regelbunden förebyggande behandling.

Kiropraktik och idrott
På KiropraktorCentrum behandlar vi många idrottsutövare med målet att förhindra uppkomsten av skador och för att förbättra prestationen. Både elit- och amatöridrottare tar eget ansvar för sitt idrottsutövande genom att välja regelbunden kiropraktisk vård. Målen är många. För en elitidrottare kan det vara att förbättra sin bedrift, och för en motionär kan det handla om att kunna fortsätta med sin favoritsysselsättning.

Kiropraktik och välbefinnande
Din ryggrad, ditt nervsystem och din hållning är alla relaterade till ditt välbefinnande. Kiropraktik är ett sätt att må bättre, få en bättre utstrålning och därmed också en ökad livskvalitet. De flesta som tillfrågas säger sig må allmänt bättre av kiropraktisk behandling. Kiropraktik handlar inte bara om akut smärtlindring. Vad man vet är att kiropraktik även förbättrar nervfunktionen, vilken i sin tur är kopplad till nästan alla kroppens funktioner.
Det är viktigt att du diskuterar med oss ditt mål med vad just du vill få ut av din kiropraktorbehandling. Det finns många möjligheter till behandling, vilket blir en personlig överenskommelse mellan dig och din kiropraktor.
Prata med oss om dina speciella behov och vi hjälps åt med det som är viktigt för dig och dina mål.

Patrich Wennergren
Leg. kiropraktor
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button