inlinesHur gammal är din hållning? Är den 90, 80, 70 eller motsvarar den din biologiska ålder? Ryggradens kurvor och rörlighet har mycket att berätta.
Ökad ålder och dålig hållning går ofta hand i hand. Men måste vi åldras med sämre hållning? En ung ryggrad kan bibehållas livet ut.
Det finns en rad åtgärder man kan göra själv för att undvika hållningsrelaterat åldrande. Ändra dina vanor och bromsa åldrandet! Det är inte krångligare än så.
Här är KiropraktorCentrums tips för en bättre hållning:

Läs mer...

Måste vi utveckla osteoporos eller går det att undvika? Det finns en rad åtgärder man kan göra själv för att undvika att drabbas av benskörhet. Ändra dina vanor och bromsa nedbrytningen! Här är kiropraktor Patrich Wennergrens tips om hur du får starkare ben.

Läs mer...

I ett försök att förbättra våra patienters hälsa har kiropraktorerna på KiropraktorCentrum tagit fram sex enkla ryggövningar. Idén är tagen från den Amerikanska kampanjen Straighten up America. Studier har påvisat att kombinationen kiropraktik och ryggövningar är oslagbart när det gäller att behålla bra hållning och därmed också en förbättrad hälsa som helhet.

Läs mer...