Vi på Kiropraktorcentrum hoppas att din sommar varit bra och att du känner dig utvilad och redo att ta itu med hösten. Vår uppgift är att hjälpa dig, din familj och dina vänner  till ett fortsatt bra år med god hälsa.

Hösten är en tid då du kan förbättra din styrka och hälsa för att stå emot när temperaturen börjar sjunka och förkylningar och influensa börjar sprida sig. Om du funderar på att öka din träning, kom ihåg att du måste hålla din rygg och din mage starka. Övningar som fokuserar på magmuskulatur, koordination och balans är viktiga för en frisk och stark rygg och för att minska skador som kan uppstå vid överbelastning. Kom ihåg att svaga magmuskler är en vanlig bidragande orsak till ryggproblem.

Kanske har du redan ökat träningsmängden och känner smärta i rygg, axlar eller knän. Nya löparskor kanske finns på din önskelista för att du ska ge dig ut på stadens gator eller ut i skogen. Vilka mål du än har, kom ihåg att kiropraktik kan hjälpa dig att öka stabiliteten så att du behåller en stark och frisk ryggrad. Regelbundna justeringar hos kiropraktorn kan hjälpa till att öka funktionen i lederna, liksom att minska spänningar i musklerna.

Glöm inte att även barn kan få problem med sina ryggar. När de sitter i skolan eller framför datorn används mag- och ryggmuskler i mycket liten omfattning.

Vill du lära dig mer om hur du själv kan åtgärda strama muskler titta in på vår
hemsida, kiropraktorcentrum.com, där kan du hitta mycket värdefull information om stabilitetsövningar och hur du ska stretcha dina muskler.

Om du har ont eller har en skada, eller bara vill få en allmän koll utförd, kontakta oss på Kiropraktorcentrum så att vi får möjligheten att hjälpa dig må så bra som möjligt!