Sluta med övningarna om du känner osäkerhet eller smärta och konsultera din kiropraktor på KiropraktorCentrumRyggresning

Ligg på mage böjd över bollen. Lägg händerna på pannan eller på bröstkorgen. Från denna position, sakta och kontrollerat, sträck på överkroppen med bäckenet stabilt på bollen.

Sidoresning

Låt ena höften vara i kontakt med bollen. Tag stöd av en vägg med fötterna isär. Korsa armarna på bröstkorgen och res överkroppen. Sakta och kontrollerat, repetera flera gånger, alternera.
Skottkärran 1

Stå på knä med bollen framför dig. Rulla över bollen tills du har fötterna på bollen, stödjandes på händer och en rak rygg. Håll denna position.


Skottkärran 2

Stå på knä med bollen framför dig. Rulla över bollen tills du har fötterna på bollen, stödjandes på händer och en rak rygg. Från denna position rulla bollen mot dig och sedan tillbaka till startpositionen. Repetera flera gånger.
Skottkärran 3

Stå på knä med bollen framför dig. Rulla över bollen tills du har fötterna på bollen, stödjandes på händer och en rak rygg. Från denna position rulla bollen mot dig genom att föra dina knän nära bröstkorgen och sedan tillbaka till startpositionen. Repetera flera gånger.

Armhävningar

Stå på knä med bollen framför dig. Rulla över bollen tills du har fötterna på bollen, stödjandes på händer och en rak rygg. Från denna utgångsposition gör ett antal armhävningar med rak rygg och bra kontroll.
Bäckenlyft 1

Ligg på rygg med bollen under dina fötter. Armarna längsmed kroppen och kontrollerat höj bäckenet tills hela kroppen är rak. Från denna position, lyft ett ben och håll kroppen stabilt, alternera.

Bäckenlyft 2

Ligg på rygg med bollen under dina fötter. Armarna längsmed kroppen och kontrollerat höj bäckenet tills hela kroppen är rak. Från denna position, lyft ett ben, och med det andra benet rulla bollen mot dig sakta och kontrollerat. Repetera flera gånger, alternera.


Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button